Promise me

nu sitter jag i skolan och har lunch till 20 i ett. idag så har vi haft intervju med utlänningar från sfi. det gick bra och var roligt! ibland förstog man inte riktigt, men det va tur att abdil var med i gruppen, han förstog dom :) ikväll så ska jag vara med sofie, signe och deras respektive ochnågra kompisar på robins sida. det ska bli trevligt. det är fin väder igen och det kan jag inte vara med glad för! så härligt att vara ute och cykla eller gå när det är soligt. det blir mer mysigt.

imorron är det sannas och mikaelas bal som jag längtar till, vi se hur fina dom kommer att bli. signe sa följa med mig dit och kolla lite. sedan på kvällen blir det grillning med robin! :)

igår vart det bråk på musiken. jag var så arg! det är en person där som tror att han är "bossen" i våran grupp. vi skulle spela upp nu grönskar det i olika grupper. jag villa sjunga men blev satt på piano som egentligen inte behövdes för det var redan 3 gitarrer, så piano skulle ju förstöra allt. "bossen" sa att allt lät skit och att vi verkligen inte skulle spela upp det för vi skulle ändå få sämst betyg. jag blev arg och sa att att han inte skulle vara så negativ och nästan alla var nybörjare på att spela, kanske därför det inte lät som det skulle. men iallafall då så sa han att jag inte hade någon talan och skulle hålla käft borta vid pianot. han la ner sin gitarr och lyssna på oss andra. då blev jag ju inte gladare för det så då började jag verkligen skrika på han och sa att varför ska han bossa runt och säga att allt låter förjävligt men själv inte spela och låta allt gå åt helvete? det blev mycket kax och skrik. sedan gick han ut därifrån och smällde i dörren. det slutade med att vi fixade låten själv, jag fick sjunga och p.o tyckte vi va jätte duktiga! så nu får han skylla sig själv och få ig på den där uppgiften. rätt åt han!

jag måste bara skriva av mig lite, men nu är jag glad igen och är redo att ha kul ikväll :D

har det bra allesammans!

kram


Fronda

jag har blivit beronde av den låten, den är så bra. eller det är texten jag tycker är bra. jag önskar att jag kunde skriva någon sånn här låt. eller inte en depplåt utan en glad låt med bra text! :D

Helg

Den här helgen var det meningen att jag skulle till hennan eller loos och lana ( xD ) men det blev inte så, så jag har varit i hybo istället och knäppt kort med ina, och ikväll ska jag dit igen med sofie och spela spel och ha det mysigt :) jag vet att jag inte skrivit på länge men orkar inte och har inget att skriva om. det har inte hänt nå mycket ämdå. jag har haft massa prov den här vecken, nationella 2 gånger, prov på sinnesorganen som gick ganska bra, men de är när man tycker det går bra so man får dåligt betyg istället så får se vad som händer.

och småstadsliv 2 ska gå i ljusdal :D men jag kan inte gå för liam ska döpas och sanna ska på studentbal :) men det är mycket roligare ändå så :)

nu ska jag hoppa in i dushen innan jag ska iväg.

mcflys turne dvd har kommit ut, synd att jag inte har några pengar bara :( ska köpa den direkt när jag får pengar, om ingen vill chacka den åt mig ;D haha.

tack och hej leverpastej!

Mitt rop på hjälp

Idag har jag mest känt mig hängig, och fått känslor från nian som inte är bra. det går inte förklara dom känslorna, men dom finns där. jag håller på att tror på att jag håller på att bryta ner som i nian, men det kommer inte hända den här gången, tänker inte bli trampad på igen! så jag ska väl ta kontakt med kuratorn och försöka lista ut vad det är.

Sjuk, igen!

det är något fel på mig, jag har varit sjuk i samma sjuka 3 gånger det här året. var till doktorn idag också, satt och väntade i en timme, sen orkade jag inge mer, var jätte hungrig, och om jag hade suttit där längre så hade jag missat den. rasmus är dålig också, har inte ätit sen i torsdags, eller jo, mamma tvingade i han igår, de blev han surpuppa, men han måste ju äta, finns ju knappt något kvar av han. han har faktiskt börjat blivit bättre, så hoppas han klarar sig :)

idag kommer malin till ljusdal, ska åka och träffa henne en stund, ska bli trevigt det :)

nu ska jag plugga massa svanska som skulle varit klart i torsdags, men ingen hade gjort klart, så vi fick en vecka till på oss, duktig klass vi har va? :)

byebye

RSS 2.0