Loov :)

De vart en bra början på lovet med mina brudar :) vi alla gick ut och åt, sen gick vi till robin och umgicks :) trevligt trevligt.
idag så skulle jag, robin, mamma, janne, sanna och daniel egentligen bowla, men de vart proble p banorna så allting blev uppskjutet. så jag och robin gick hem och gjorde nachos och kollade på melodifestivalen :) trevligt de också må jag säga :) till vckan så blir det emelie, begravning, sannas födelsedag och middag med sanna och daniel. roligt att det händer nånting :) så jag inte bara sitter inne på lovet :)

efter lovet så är det praktik i fyra veckor, sen kommer vi tillbaks i fyra dagar, sen är de påsklov :D skönt att sllippa skolan, men kommer sakna mina tjejor :) <3<3

Piss off

jag fattar inte hur man kan vara så omogen och barnslig.

idag va de ett äckel som förstörde hela min dag, kommer säkert vara förbannad hela veckan. Det värsta som finns måste vara hånflin. fyfan...

aja, idag är det fettisdag då, och jag har ätit två stooora semlor. dom är så mättande dom där semlorna. och onyttiga. jag har inte tränat på jätte länge, jag har ingen vilja att träna, så de blir inte av. jag blir så arg på mig själv när jag vet att jag har pace kort men inte går dit och tränar :O uuua.
och jag har börjat prata med evelina igen vilket jag är jätteglad för. henne har jag verkligen saknat. plus att jag sagt hur jag känner till elin. det kändes skööönt!

nu får hon gå igenom det jag gick igenom hela jävla högstadiet. hoppas hon njuter av det.

ferre

nu sitter jag hemma hos robin med lillill, sanna, tessan, sonny, daniel, styvf och robin själv :) jag har haft trevligt ikväll. var hem till pappa och käka tidigare idag de va trevligt, har inte träffat han på flera veckor känns de som :) jag sitter och kollar på melodifestivalen medans alla andra dricker :D haha, mobbad ;)

kram

And I think I hate you

panik! jag hatar den här dan, jag hatar vintern, jag hatar dig.

Jag hatar när jag sitter själv för då tänker jag så jävla massa saker. tänker tillbaks på det som varit och allt som har hänt under 2008. jag vill glömma! jag vill radera 2008 ur mitt minne.
jag blir så depp när jag är själv och hinner tänka. jag hatar att livet är tufft ibland, jag hatar det du gjorde mot mig! jag hatar att du förstörde mig så pass mycket som du gjorde.
jag hatar att du bara tror du kan gå rakt in i mitt liv igen och tro allt är som vanligt. men öppna ögonen.
jag hatar att du tror att jag är stark och inte behöver dig. men de enda jag behöver är någon som bryr sig,
jag behöver bara nån som kan lyssna.

Finally

Jag har inte skrivit i min blogg typ på två veckor, men jag har glömt bort den.
veckorna har gått fort och bara svisschat (?) förbi. och de har väl inte hänt så mycket. men på lördag så blir det fest hemma hos robin, så jag ska sitta där och umgås med folket, plus kolla på melodifestivalen på kvällen.

och jag har blivit beroende av the hills, och jag fattar inte varför för det är helt värdelöst egentligen. jag blir arg på dom när jag tittar på det men jag måste ju se vad som händer :p

igår vad jag med emelie och vi kollade på film och pratade bara. hon ska komma någon helg så ska vi åka längdskidor till hybo och tillbaka, och självklart ska va ha massa varmchoklad och limpor med oss :D myyysigt!

föresten har jag börjat åkt längdskidor väldigt mycket på sistonde, tänker satsa på att gå ner i vikt med hjälp av det och pace. hoppas det funkar! :)

hejdå

söndag

nu är helgen förbi och jag har haft en jätte bra helg tycker jag. I fredags så blev jag jätte motiverad till att träna,så jag stack och träna. så nu har jag mycket träningsvärk :) i lördags så åkte jag till hudik med robin, sofie,henke och robins mamma :) det va trevligt,och plus att jag fick äta på macedonken :D påkvällen så åkte jag och robin hem till sanna och daniel och spele scene it, och kolla på melodifestivalen som jag fick tjata mig till :p och nu ärdet söndag och det har snöat mycket, inte bra. jag vill ha sommar :D och jag har kollat på top model kanada hela dagen :) så nu ska jag krypa ner i soffan och försöka somna tidigt sådenna hemska dag är över :)

byebye <3
Mcfly

såg att jag inte hade lagt upp en bild på länge. så jag lägger upp en bild på mina kära pojkar :Dsåg att jag inte hade lagt upp någon bild på länge så jag lägger upp en på mina pojkar :) <3

:)

nu sitter jag här igen, uttråkad :) är hemma från skolan idag,skönt! i helgen så ska jag och robin åka till hudik och kolla lite, sen på kvällen ska jag kolla på melodifestivalen :D kul att det börjar igen :) hoppas robin vill kolla med mig bara, tråkigt att sitta själv :) hehe. och jag börjar bli less på alla hemläxor och prov och allt vad det är. det blir för mycket alltihop.

jag följde nyss med robin när han skulle till sonny, det va ganska skönt väder ute, utom att mitt ansikte frös till is, men men :)
 
<3

Bolt

jag och robin ligger och kollar på bolt nu, den är as rolig än så länge iallafall :)
och jag är fortfarande sjuk, så imorron tänker jag vara hemma. jag har märkt att jag inte blir frisk av att vara uppe och vara aktiv. i helgen så va jag med emelie och vi åt massa chips och glass :D hon sov här också. det var jätte kul och jag har verkligen längtat efter henne :) i söndags så åkte vi hem till lina och fira att hon fyllde femton :) fast hon fyller år idag, så grattis på henne :)

nej nu ska jag kolla klart på filmen. bye bye.

<3

RSS 2.0