Födelsedag

Igår så fyllde jag år och det var trevligt :) firade hemma lite med familjen bara. tack för presenterna! :) idag så ska jag hem till pappa och äte mat och fira lite. vi ska äta kyckling och pommes som vi alltid gjorde när vi va liten :D gott!
på lördag kommer hela släkten och firar också, jag tycker det är mysigt när alla träffas så där :) + att alla småbarn kommer vara där :D kuul :)

nej nu ska jag kolla på vänner :D
kram <3

you better die young

idag så kollade jag på tyra banks show, och det handlade om tjejer som var ungefär i tretton års åldern som försökte skaffa barn eller som redan var typ 6 månaders gravid redan. En fjortonårig tjej sa att hon ville skaffa barn för att det skulle bli så kul att ha "babyshower". jag menar hur dum får man vara egentligen? tyra sa också att den kanske höll på i två timmar sen sitter du där med barnet tills det blir arton medans du bara är 13 år äldre och inte kan ta hand om det. nej usch, jag gillar inte att dom som är så ung försöker få barn. även fast det kanske det är deras ensak. men dom förstör ju ungdomen. visst är det väl okej om det blir oväntat och man inte vill göra abort. då har dom ju inget val. jag menar visst vill jag också ha barn nu, men det är bara för när jag träffar ungarna som gör så jag längtar så kan jag ju bara ge bort dom till deras mamma när jag inte orkar längre, så jag skulle ju aldrig skaffa ett även fast jag vill :)

nej nu ska jag ta och spela sims och barnsla mig lite :) ni hör ju, jätte redo för ett barn va?


kram

Praktik

Ja nu har min praktik börjat och jag jag som hade gruvat mig så mycket inför den. men nu när jag fått testa på nästan allt så känns det som en naturlig sak bara. vissa saker är lite obehagliga men jag får väl bita ihop. och jag får så himla ont i fötterna. står och går ju nästan hela tiden. Idag jobbade kväll också för första gången, men jag föredrar hellre dagar. Annars hinner man inte göra nånting på hela dagen. när man vaknar runt 10-11 så blir det till att göra sig iordning, äta mat och sedan gå eftersom det tar runt en halvtimme. Sen kommer man hem klockan åtta och då hinner man ju inte vara med någon kompis eller träna eller vad man nu ska göra. nej, dagarna är bättre att jobba på.

och nu är det faktiskt bara 7 dagar kvar tills jag fyller år :D och jag längtar. ett år närmre vuxenlivet. även fast jag älskar ungdomslivet så kan jag inte vänta tills jag skaffar barn och blir vuxen på riktigt. jag vet att alla tycker att man ska leva som barn så länge som möjligt. men vadå, om jag känner att jag vill skaffa barn när jag är 19-20 och har en bra pojkvän och jobb så tycker inte jag att det skulle vara nått fel i det faktiskt. Alla har ju olika drömmar.

Imorron kommer Emelie till mig och jag längtar. Det känns som om vi har börjat träffats nu rätt ofta och jag gillare. Henne kan jag prata med allt om och ha hur roligt som helst med. Nu när jag börjat fatta hur riktigt bra vänner man kan ha så inser jag vilka som är sanna vänner och vilka som är bara med än för att utnyttja eller bara för att dom inte har någon annan att vara med. men nu är det slut med sånt! Jag har hört från min fröken och mamma att jag blivit starkare psykiskt, och då har jag alltså blivit det på drygt 6-7 månader. och det är bara därför jag har hamnat i en klass där folk verkligen respekterar än och ingen utfrysning. jag har blivit så stark att jag lyckats säga vad jag tycker om Elin. och det krävs mycket styrka det om man som jag blivit utfryst och utnyttjad i tre år av henne. så det kändes skönt :)

Nej nu babblar jag bara på. nu ska ni blir fri från min text.
btw så är jag ledig imorron, så det kommer bli skönt :)

Kram
Och jag kan inte lägga upp nya bilder så det får bli bilder från förr.

lång dag

idag så firades sanna av hela släkten hemma här, och för ni som inte vet så har vi JÄTTE stor släkt :) men det är mysigt tycker jag när alla samlas. de va massa små barn här, bara krylla av barn :D jag victor, oscar och jennillin (?) satt och spela mario. det gick väl inge vidare bra, och jag fick inte hjälpa så mycket heller. så det tog ju sin tid innan dom kommit igenom en bana :) och jag fick träffa min nya kusin idag också, Liam och han var så otroligt söt :D jag fick ont i armarna fö jag höll han så mycket, men jag ville inte ge bort för då skulle jag väl inte få tillbaka han antar jag :) + att han hade brutit nyckelbenet så jag våga ju knappt flytta han, va rädd att han skulle gå av eller nå ;o

jag sitter och kollar på melodifestivalen och det  är ju så värdelöst, den enda låten jag gillar är sarah dawn finers låt som nu gick vidare till Globen :)

imorron ska vi till lena maria och olov för whilma fyller år :) så får jag träffa hela släkten igen :) trevligt trevligt :)

nu ska jag spela mario tror jag så kram på alla. <3

Fly

In a moment, everything can change,
Feel the wind on your shoulder,
For a minute, all the world can wait,
Let go of your yesterday.

Can you hear it calling?
Can you feel it in your soul?
Can you trust this longing?
And take control,

Fly
Open up the part of you that wants to hide away
You can shine,
Forget about the reasons why you can't in life,
And start to try, cause it's your time,
Time to fly.

All your worries, leave them somewhere else,
Find a dream you can follow,
Reach for something, when there's nothing left,
And the world's feeling hollow.

Can you hear it calling?
Can you feel it in your soul?
Can you trust this longing?
And take control,

Fly
Open up the part of you that wants to hide away
You can shine,
Forget about the reasons why you can't in life,
And start to try, cause it's your time,
Time to fly.

And when you're down and feel alone,
Just want to run away,
Trust yourself and don't give up,
You know you better than anyone else,

In a moment, everything can change,
Feel the wind on your shoulder,
For a minute, all the world can wait,
Let go of yesterday,

Fly
Open up the part of you that wants to hide away
You can shine,
Forget about the reasons why you can't in life,
And start to try,
Fly
Forget about the reasons why you can't in life,
And start to try, cause it's your time,
Time to fly.

In a moment, everything can change.

Love me forever

Nu är det måndag och emelie har precis åkt hem. det kanske var lika bra det. kunde inte göra något, så mycket mensverk. kunde knappt stå. idag var jag även till ungdomsmottagningen och gjorde graviditettest. min mens är så konstig så jag villa veta en gång för alla om jag va gravid eller inte, men det var jag inte (Y), och det var en lättnad det, för jag vill inte bli mamma redan nu. och skulle inte vilja göra abort :)

imorron så ska jag, sanna och pappa åka skidor i järvsö för första gången på länge :) får se hur det går då. det visar sig väl om jag bryter nått ben eller inte, haha. föresten så har jag en fullpackad vecka tycker jag iallafall.


Tisdag: åka backen
onsdag: sannas födelsedag (GRATTIS)
torsdag: äta middag med sanna, daniel och robin
Fredag: begravning för Britta
Lördag: Fira sanna med hela släkten.
Söndag: sova hela dagen och gruva mig till praktiken

Men nu ska jag gå ut och gå lite. har gjort en pakt med emelie om att gå ner fem kilo på fem veckor. om någon av oss tjuv äter så får vi betala 500 kr till den andra. och det har jag inte råd med så jag tänker inte äte något! :)

kram

Kajevall

om några minuter så ska jag, roin sanna och daniel åka till kajevall och ha de mysigt :) vi har tagit med oss mackor och varm oboy och grejor :) de är ganska kallt ute tror jag, typ 10 minus grader, men de ska bli roligt ändå :) jag skriver mer sen när jag kommer hem.

kram

RSS 2.0