I Hold my breath, because you were perfect.

Nu känner jag att höstkänslorna börjar komma, men dom är däremot inge bra. Jag är trött nästan hela tiden och allmänt tråkig, så det känns som om jag kommer förlora allt jag har, mina vänner, min familj, mig själv. Allt blir deppigt nu när det är kallt och dystert. Man sitter hemma själv och alla minnen man har bara slår till en. sen är jag tillbaka där jag en gång för länge sen var. det är sånna här tillfällen jag verkligen behöver någon som jag kan lita på till 100%. alla har säkert sånna tider när man känner att man inte orkar mer och vill bara ligga hemma hela dagarna. och min har just kommit. det jag är rädd för är att det ska bli som förut, men vänner. man tror att man har någon där som man kan lita på. men egentligen inte bryr sig ett skit. jag vill inte, vill inte, vill inte vara med om det en gång TILL.
It's all your fault

Halloj och hej.

varit dött här på bloggen rätt länge nu, men jag hinner inte alls med att sitta vid datorn känns det som, och när jag gör det så blir det facebook, bilddagboken och sims. ja, jag har blivit sims nörd igen, och jag älskar det! :D jag förstår inte hur spelet kan vara så beroende framkallande. kanske för att man får vara gud över alla männsikor, man får bestämma precis allt dom ska göra, man kan liksom skapa sitt drömliv genom ett spel. nej nogpratat om sims nu!!!!

jag har ju börjat andra året på gymnasiet nu och det är läxor hit och dit, och efetersom jag har lagt till engelska B och matte B så blir det ÄNNU mer. men det får funka, jag har bestämt mig nu att inte skolka eller nå liknande, kommer bli svårt imorron med tanke på att det första vi har på morgonen är yoga, sen har vi halvtimme i tre timmar, så det känns ju lite lockande att skippa yogan och komma till klockan ett istället, men jag ska försöka dra mig ur sängen.

och på lördag så ska jag sjunga på mitt kusinsbarn dop, Maximus. jag ska sjunga vart du än går som jag sjöng i sjuan på skolavslutningen, här kommer en video på när jag sjunger den då.
ja, så vad det med de. men nu ska jag sluta skriva och sätta mig vid farmville en stund.

kramkram.

RSS 2.0