And so it begins...

Nu har jag jobbat i 7 dagar så det är bara 8 dagar kvar nu. det är så tråkigt att man måste vara hemma tidigt och försöka somna tidigt för man måste upp. men så fort jag kommit upp och till jobbet så är det lugnt sen. på förmiddagarna går det bra för då finns de rätt mycket att göra. sen från klockan ett till halv fyra ungefär så sitter man bara, pratar lite med dom inneboende. men mycket mer än så är det inte.

dom senaste dagarna så har jag varit och badat minst två gånger per dag, så skönt att bada när det är så varmt. jag ska snart iväg och bada med evelina och karolina :)

och jag ska till skåne i augusti, jag längtar mycket :D ska gå på liseberg och handla kläder, för jag har ju fått min lön då ;D så härligt!

nej nu ska jag iväg.

byebye!


Friends

Idag vaknade jag rätt så sent, säkert halv tolv eller nått sånt. jag ska egentligen städa nu som jag redan börjat med men sanna blev klar med min bloggdesign och ville att jag skulle upptadera så okej då, jag gör väl det då :D haha. helgen har varit rolig, jag har varit med signe, anna, jonna, davis, och massa mer :) fredagen blev inte som den skulle direkt, men lördagen blev mycket bättre :) jag var väl ute till typ 4 eller nå på lördagen/söndagen. men var mycket trött på söndan. i måndas så var jag till tandläkaren och jag har fått ett hål för första gången i mitt liv :o HJÄLP!

efter tandläkarbesöket så åt jag och robin lunch på kina resturangen, och det var väldigt gott :) sen åkte jag hem till sanna, hon gjorde iordning mig sen gick vi ut och knäppte kort. det var lite kallt men roligt :) senare på kvällen så var jag med karolina och evelina. vi skulle försöka åka upp på ett berg med våra moppar, haha det skulle ni ha sätt! :D:D hälften av vägen upp fick vi gå brevid och gasa :D haha. sen bestämde va ossför att åka och köpa mjukglass, mums! :D
efter det var vi så frusna så vi åkte hem till pappa och badade bubbelbad :D eller barajag och karolina för evelina skulle hem till niklas :)

och idag då så ska jag städa sen ska jag vara med brudarna igen och sen senare bli det ugly betty och desperata husfruar :D läängtar :D

jag hade tänkt att ladda upp några bilder sen fotograferingen men de gick ju inte så ni får kolla på min underbara syster sida istället www.sannatrosell.blogg.se

byebyeShame on you!

Nu när jag ändå är här inne och fixar saker på bloggen så tänkte jag skriva en rad också. Linn är så dålig på att uppdatera så bloggen skäms nästan... haha. Nej, nu orkar inte jag heller skriva något. Ha en bra kväll.

/ Sanna - http://sannatrosell.blogg.se

RSS 2.0