Det närmar sig

Ja, det va länge sen jag skrev nu, men jag har ingen tid till det. Har blivit väldigt mycket i skolan på sistonde, jag har precis alla ämnen jag kan läsa i tvåan så det känns lite tungt. men bara jag klarar av detta så blir det nog lättare sen. Men det hjälper ju inte precis att jag ska flytta till hudik i fem veckor, jag ska dit för att praktisera på kirurg ortopeden. Det kommer bli bäldigt kul och intressant tror jag. Men jag vet inte hur jag ska få tid och ork att plugga... det visar sig.

I helgen blir det party party hemma hos sofie som fyller arton, och det ser vi fram emot. Sen på lördan så ska jag sanna daniel och robin äta middag så jag ska försöka fixa sjukts hem på lördagen också, hur nu det ska gå. Och sen på söndagen så jag till min kusin Lina som har fyllt 16, grattis till dig :) Sen efter det blir det att åka till hudik för att flytta in i lägenheten med ina och jenny. det kommer bli super att spendera fem veckor tillsammans. Vi kommer säkert bli ovänner mååånga gånger skulle jag tro, men sams blir man alltid så det är tur det (y)

Skolan rullar på som vanligt också. Jag känner att jag inte har någon ork att gå i skolan mer, nej nu vill jag ta studenten så jag får vara fri och göra vad jag vill. Jag tycker också att det ska bli 17 mars någon gång så jag får mina pengar och får ta körkortet. Jag längtar såå mycket till körkortet´. och för dom som är lite efter och inte vet vad det är för dag den 17 mars så är den min 18 ÅRS DAG :D så nu får ni allt passa er på vägarna :))

Nej nu ska jag plugga lite naturkunskap, har prov på frdag :)

kram.

Kommentarer
Namn: Calle the best kusin!

Ja fyller 17 då jag å :)

2010-01-27 @ 21:43:05
Namn: ♥ Sanna

Ja då fyller du 18 år :D WOHO!

2010-01-28 @ 00:15:48
URL: http://sannatrosell.blogg.se/
Namn: Anonym

Grattis i efterskott :) bara att jag fyller 1 månad innan dig och får körkortet då :)

2010-01-28 @ 07:09:19
Namn: Sofie "Kungen"

På fredag blir det PAARTY PAARTY! :D <3

2010-01-28 @ 07:23:08
URL: http://kungpersson.blogg.se/
Namn: Jenny

Jag tror inte vi kommer bråka så mycket ^^

2010-01-28 @ 18:10:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0