Det närmar sig...

Hej och hallå.

Nu är det onsdag och halva veckan har gått. Det har varit massa stress och plugg och mer kommer det att bli. Jag märker verkligen hur det tär på kroppen av allt pluggande. Jag slocknar varje dag efter skolan. Om det är så här stressigt i tvåan hur ska det då bli i trean? Jobbigt läge liksom.

I veckan så har jag pluggat då, jag har träffat joel för första gången på väldigt lääänge, det var mycket trevligt :) utom att hans hund bet mig i ansikte. Jag som redan var hundrädd, hur ska de nu bli. haha. Jag har också varit och solat med karolina, det var väldigt skönt.

Jag sa ju att jag hade mycket att plugga och ungefär såhär ser det ut den här veckan:

måndag: inlämning av en samhälles uppgift (tankar om kultur).
onsdag: läst en bok, och prat om den (engelska dessutom!), 19 engelska glosor.
torsdag: Nationella prov (engelska), 2 sidors sammafattning av en text, redovisning på svenskan, (prata i 5 min.) Fredag: matteprov.

+ massa uppgifter i lindrande vård.

Det kanske inte låter så mycket, men på en vecka så tycker jag att det är mycket.


Snart så åker jag och robin + hans familj till grekland, och jag längtar som en galning. skönt att komma ifrån den här lilla hålan och komma in i värmen. Det som står på shemat är, sol, bad och massa san fransisco drinkar :) Det enda negativa är väl att jag måste plugga när jag är där -.- men om jag pluggar klart allt innan så slipper jag på semestern och allt.
















RSS 2.0