you can make the bluest sky turn to grey.....

Hejhej.

de var ett tag sen jag skrev. har inte orkat eller haft tid. det har väl hänt ganska mycket sen sist jag skrev. jag har varit till stockholm med sanna daniel och pappa,vi va på grönan. jag och sanna vann 6kilo godis. tur i oturen kanske, jag ska försöka gå ner i vikt, men det kommer jo inte hända om jag har typ 5 kilo godis hemma. haha. men om jag ska vara ärlig så har jag bara tagit två påsar gott och blandat själv. sen är det massa andra som har tagit. och det är bra det! :)

i onsdags var jag till söderhamn och campade med mamma, janne, jejje, micke, pernilla, hanna, ida, emma, oscar och victor. det var trevligt, men jag hade massa ont i magen så det kunde ju ha varit roligare. bara man satt ner i någon minut så hade man fått miljoner myggbett. uscha! vi spelade kubb på kvällen och åt chips och grejor. på torsdagen blev man väckt vid 7 tiden kanske. jag skulle lätt ha kunnat sova mer, men jag va jätte kissnödig och det va jätte varmt så blev inget av med de e. vi gick till stranden vid 10 kanske och låg där till 2. och än en gång har jag lyckats bränt mig i ansiktet så innebomben. jag vaknade till och med upp med en vatten blåsa i ansiktet. jag förstår inte hur jag skalyckas med allting! :p

sen på eftermiddagen runt halv 4 åkte jag, pernilla, micke, hanna och ida hem. dom andra stannade en natt till. när jag kom hem så kom joel och hälsade på, sen så kom karolina. vi åkteoch köpte flintastek, potatis sallad och bea sås. sen grillade vi, och vem va mästerkocken då? ;) tror de va första gången jag grillade själv. haha.

och idag ska jag och robin åka pch bada sen städa hela hans lägenhet för han ska ha födelsedagsfest på lördag. det kommer bli kul det.

nej nu ska jag gå och spräcka min vattenblåsa och sätta plåster på,gud vad snygg jag kommer bli! :) haha

byebye

RSS 2.0